Emma ❤

Lieve allemaal,

Even een kort berichtje voor degenen die het nog niet mee gekregen hebben: op 3 juli 2017 is onze prachtige dochter Emma geboren!

Het is inmiddels al een maand geleden en ik kan niet geloven dat de tijd zo snel is gegaan (en dat ze al zo gegroeid is!)

Emma is geboren in het ziekenhuis La Maternitat in Barcelona. Alles is heel voorspoedig verlopen. Ik ben ontzettend blij, opgelucht en dankbaar dat we zo’n prachtig, gezond meisje in onze armen hebben mogen sluiten.

Haar geboorte vond ik (net als bij Oliver destijds) een magisch moment! Haar eerste blik in mijn ogen staat in mijn geheugen gegrift!

Wat een lief meisje is het toch… Zo zoet en zo rustig. Ze drinkt goed bij mij en ze slaapt nog veel. Als ze even wakker is, kijkt ze heel tevreden met haar mooie oogjes om zich heen. Ik kan niet stoppen met naar haar te kijken!

Oliver vindt zijn zusje ook interessant en wil haar constant aaien een kusjes geven. Hij heeft nu ook eindelijk schoolvakantie tot half september dus we zijn fijn allemaal samen!

Dit was even een korte update. Binnenkort meer… Voorlopig blijven wij nog even lekker op onze roze wolk zitten!

7 thoughts on “Emma ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *