Hello world!


Eindelijk is het dan zo ver… Mijn blog is online! Stiekem toch wel heel spannend!

Degenen die dit artikel lezen kennen mij hoogstwaarschijnlijk al, maar toch zal ik om te beginnen mezelf even voorstellen.

Ik ben Maaike, 35 jaar oud en woon in Barcelona met mijn vriend Renaldo en ons zoontje Oliver van 3 jaar. Ik werk hier 5 dagen per week voor een reisorganisatie (ik ‘contracteer’ hotels voor een website) en ben daarnaast uiteraard druk met moeder zijn. In onze vrije tijd genieten we zo veel mogelijk van de mooie dingen van het leven, zoals een koffietje drinken op een terras in de zon,  lekker koken en eten, wandelen door de stad… We zoeken ook graag de natuur op en zijn alledrie liefhebbers van het strand.

Ik ben overigens alleen naar Barcelona gekomen in 2007. Vaak denkt men dat ik ‘voor de liefde’ mijn land verlaten heb, maar ik heb mijn vriend pas een paar jaar later hier ontmoet. Hij is half Frans en half Boliviaans. Ons gezin is dus een mengeling van talen en culturen.

En tussendoor wil ik nu dus een blog gaan bijhouden! Komen we gelijk bij het eerste punt:

Hoe begin je een blog? Ja, dat is een goede vraag. Een blog beginnen is iets waar ik al een tijd mee in mijn hoofd loop. Ik hou ontzettend van schrijven en vind het leuk om ervaringen met anderen te delen. Een eigen blog hebben is dan een logische keuze! Maar hoe doe je dat? Dat wil ik eigenlijk al doende uitvinden. Dus bij deze begin ik maar gewoon! Hopende dat jullie het interessant vinden om te lezen. Suggesties zijn dan ook uiteraard van harte welkom.

Dit zijn de onderwerpen die ik zelf interessant vind en waar ik denk ik het meest over zal schrijven:

  • Persoonlijke verhaaltjes over mijzelf en mijn gezin en ons leven hier in Barcelona
  • Het moederschap en alles wat daar bij komt kijken
  • Recepten! Ik ben geen meesterkok, maar wel dol op koken en eten
  • Gezondheid: sporten, bewegen, gezond eten, maar ook mentale gezondheid en mindfullness
  • En uiteraard echte insider tips voor als je zelf een keertje naar Barcelona komt

Lijkt het jullie wat? Laat hieronder een reactie achter! Dat zou ik echt heel tof vinden. Ik kijk er naar uit meer met jullie te delen!

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Hello world!

    1. Hoi Sabine! Dank je voor je reactie! Ja zeker, cultuurverschillen, meerdere talen… soms wat lastig maar zeker een verrijking!
      Ik vind jouw blog zo mooi! De foto’s, de artikelen. Echt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *