menselijke torens barcelona

Mijn debuut op de radio

Afgelopen zondag (11 februari) was mijn debuut op de radio! 🙂 In het programma Thank God it’s Sunday op Radio 2 belt Henk van Steeg elke week naar een Nederlander in het buitenland voor de rubriek ‘Hoe doen ze dat eigenlijk ergens anders op deze aardkloot?’. Afgelopen uitzending belde hij naar mij om wat meer te weten te komen over de castellers, oftewel de menselijke torens in Catalonië (waar ik eerder over schreef op mijn blog).

Het fragment van ongeveer 4 en een halve minuut is hieronder terug te beluisteren:

Je zou het inderdaad als een (ietwat gevaarlijke) vorm van teambuilding kunnen zien, want de castellers dienen letterlijk en figuurlijk op elkaar te kunnen bouwen!

Heb jij de castellers wel eens in actie gezien tijdens een tripje naar Catalonië?

3 thoughts on “Mijn debuut op de radio

  1. Wat leuk om te horen! En zeker ook een leuk radio programma. Ik heb inmiddels ook contact met ze gehad en mag a.s. zondag vertellen hoe ze het eigenlijk doen in Tanzania! Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *